Coachings aanbod 2020-2021

Coachings aanbod 2019-2020

Kennismaking

In het kennismakingsgesprek verkennen wij samen jouw persoonlijke vragen en wensen. Ook zal ik mijn werkwijze uitleggen en een eerste inschatting maken van het aantal gesprekken dat nodig zal zijn. Dit kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Na dit gesprek kunnen we afspraken maken over een vervolgtraject.


Enneagramtype-interview

Het Enneagramtype-interview is erop gericht inzicht te krijgen in je eigenlijke drijfveren. In dit gesprek stel ik diverse persoonlijke vragen waarmee je meer over jouw persoonlijkheid te weten komt en jij je enneagramtype kan vaststellen. Iedereen herkent zich wel in meerdere typen en het kan zijn dat je je niet onmiddellijk herkent in één bepaald type. Met nadere informatie en/of een vervolggesprek komt er meestal wel duidelijkheid. Het enneagram is een heel praktisch instrument om jezelf beter te leren kennen en je verder te ontwikkelen.


Enneagramtype-interview verdieping

In een verdiepend gesprek onderzoeken we hoe jij je ‘type’ in stand houdt, wat dit je oplevert en kost, en wat je eigenlijke verlangens zijn. Deze inzichten zullen je helpen om je beschermingslagen te durven loslaten en de gewenste veranderingen in gang te zetten.


Coaching

In een reeks persoonlijke gesprekken zullen we aan de hand van een door jou ingebracht vraagstuk achterhalen welke gedachten en overtuigingen jou in de weg zitten. Vervolgens begeleid ik je om een concreet doel vast te stellen dat je graag wilt bereiken en een plan te maken om dit doel te bereiken. Tijdens het coachingsgesprek maak ik gebruik van TA (transactionele analyse) en NLP (neuro linguistisch programmeren) waarbij ik teruggrijp op wat we hebben uitgezocht aan de hand van het enneagram.

Kennismakings-
gesprek

Gratis

Enneagramtype-
interview

€ 65 voor 1,5 uur

Enneagram-
verdieping

€ 65 voor 1,5 uur

Coaching
-

€ 75 voor 1,5 uur

Coachpakket

Enneagramtype-interview, Enneagramverdieping en 3 coachgesprekken

€ 285 totaal

gemiddelde tijdsduur, tarieven zijn inclusief btw voor particulieren, tarief voor bedrijven op aanvraag

Geïnteresseerd? Meer informatie? Verstuur hieronder je bericht en ik neem contact met je op.